03 March, 2017

Ouă umplute cu ciuperci

Salivezi după o mâncare din aia ca la mama acasă ?
Singura soluţie care îţi vine în minte
e să cauţi pe net un restaurant cu specific românesc ?
E momentul să încetezi cu prostiile, să pui pe tine
un tricou şi nişte tenişi şi să pleci la piaţă.

Ingrediente:
- 8 ouă
- un borcan de ciuperci (200 g)
- un căţel de usturoi
- două linguri de maioneză
- mărar
- sare, piper

Cât timp fierbi ouăle vreo 10 minute, numa' bine speli ciupercile, le scurgi bine, le storci straşnic, le usuci pe prosoape de hârtie, apoi le toci mărunt.

Cureţi ouăle şi le tai în jumătăţi.

Gălbenuşul îl arunci peste ciuperci şi amesteci totul bine cu un pic de sare, piper, un căţel de usturoi pisat, două linguri de maioneză şi o lingură de mărar tocat.

Umpli jumătăţile de ou cu amestecul de mai sus şi le laşi la frigider cel puţin o oră.


No comments:

Post a Comment