24 March, 2015

Salată de paste cu ton

Salivezi după o mâncare din aia ca la mama acasă ?
Singura soluţie care îţi vine în minte
e să cauţi pe net un restaurant cu specific românesc ?
E momentul să încetezi cu prostiile, să pui pe tine
un tricou şi nişte tenişi şi să pleci la piaţă.

Ingrediente:
- 200 g paste
- o cutie de ton în apă
- o cutie mică de mazăre
- o cutie mică de porumb
- 2-3 linguri de maioneză
- zeamă de lămâie
- sare, piper

Pui pastele la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Cât timp fierb pastele, scurgi bine porumbul şi mazărea. Tonul, scurs bine de apă, îl mărunţeşti cu o furculiţă.

Scoţi pastele şi le răceşti sub jet de apă rece, apoi le laşi să se scurgă bine.

Le amesteci pe toate într-un castron, potriveşti de sare şi piper după gust, apoi laşi salata la frigider cel puţin o jumătate de oră.


No comments:

Post a Comment