Salivezi după o mâncare din aia ca la mama acasă ?
Singura soluţie care îţi vine în minte
e să cauţi pe net un restaurant cu specific românesc ?
E momentul să încetezi cu prostiile, să pui pe tine
un tricou şi nişte tenişi şi să pleci la piaţă.
Ingrediente (pentru patru borcane de 800 g):
- 1 kg de ardei iuţi
- oţet
- cimbru uscat
- mărar
- sare
- zahăr
Pentru borcanele de 800 g: Aşezi ardeii în borcane (întregi sau tocaţi, după preferinţă), apoi în fiecare borcan adaugi câte un praf de cimbru uscat, două linguri de mărar tocat, două linguri de oţet, o lingură de sare şi o linguriţă de zahăr, apoi umpli borcanele cu apă clocotită.
Le închizi ermetic imediat, cât sunt fierbinţi.
Pot fi consumaţi după trei săptămâni.
He, he! Sunt următorii pe lista de bucătărit!
ReplyDeleteSunt pe cale să fie opăriți :D Așteptăm cu nerăbdare să ne piște rezultatul!
ReplyDelete