Băleşti după o mâncare ca la mama acasă ?
Cauţi pe net un restaurant românesc ?
Încetează cu prostiile, pune pe tine
un tricou şi tenişii şi marş la piaţă !
Ingrediente (două porţii):
- 200 g penne rigate (sau altceva, ce preferi)
- 100 g ricotta
- 100 g parmezan
- piper
Pui pe foc apă cu sare şi, când fierbe, adaugi pastele.
Le laşi să fiarbă cât scrie pe ambalaj.
Încălzeşti bine cu apă fierbinte un bol (sticlă), apoi pui în el ricotta şi parmezanul şi le amesteci zdravăn cu o furculiţă. Pui niște piper proaspăt măcinat (mai mult e mai bine, dar pui după gust), adaugi câteva linguri de apă în care fierb pastele şi amesteci în continuare până când se face o cremă groasă.
Când au fiert pastele, le strecori şi le verşi peste crema de brânză. Amesteci bine... şi gata. Asta e tot.
No comments:
Post a Comment