Salivezi după o mâncare din aia ca la mama acasă ?
Singura soluţie care îţi vine în minte
e să cauţi pe net un restaurant cu specific românesc ?
E momentul să încetezi cu prostiile, să pui pe tine
un tricou şi nişte tenişi şi să pleci la piaţă.
Ingrediente:
- o chiflă ciabatta
- două ouă
- mozzarella
- unt
- sare, piper
- celelalte ingrediente pot fi orice te taie capul şi în orice combinaţie te taie capul: friptură rămasă de ieri, mezeluri de orice fel, ceapă, usturoi, măsline, murături, legume tocate, mazăre, porumb etc.
Tai capacul chiflei şi o scobeşti de miez. O ungi bine cu unt în interior, apoi pui în ea ce vrei. Torni peste ingrediente ouăle bătute bine cu nişte sare şi piper, apoi bagi chifla în cuptorul preîncălzit, la foc mic, timp de vreo 20 de minute.
Când oul s-a închegat, scoţi chifla, aşezi deasupra mozzarella rasă (sau orice altă brânză care se topeşte frumos) şi o mai laşi în cuptor vreo 10-15 minute, până când brânza a căpătat o culoare aurie, apetisantă.
No comments:
Post a Comment