Salivezi după o mâncare din aia ca la mama acasă ?
Singura soluţie care îţi vine în minte
e să cauţi pe net un restaurant cu specific românesc ?
E momentul să încetezi cu prostiile, să pui pe tine
un tricou şi nişte tenişi şi să pleci la piaţă.
Ingrediente:
- 4-5 castraveţi potriviţi
- 2-3 căţei mari de usturoi
- 300 g de iaurt
- 100 g de smântână
- o legătură de mărar
- sare şi piper
Curăţă castraveţii şi usturoiul şi taie-i în felii. Pasează-i cu un blender până când obţii o pastă omogenă. Adaugă iaurtul şi smântâna şi continuă să pasezi.
Adaugă sare şi piper după gust, şi mărarul tocat mărunt, şi amestecă bine cu o lingură.
Păstreaz-o la frigider. Merge bine vara, cu covrigi fierbinţi.
No comments:
Post a Comment