Salivezi după o mâncare din aia ca la mama acasă ?
Singura soluţie care îţi vine în minte
e să cauţi pe net un restaurant cu specific românesc ?
E momentul să încetezi cu prostiile, să pui pe tine
un tricou şi nişte tenişi şi să pleci la piaţă.
Ingrediente:
- 100 g icre de crap
- 3 linguri de griş
- zeama de la o jumătate de lămâie
- o ceapă mare
- ulei
Fierbi grişul într-un pic de apă, apoi îl laşi la răcit. Trebuie să iasă tare.
Zdrobeşti bine grişul împreună cu icrele, până iese un amestec omogen, apoi freci cu o lingură de lemn, adăugând mereu câte un pic de ulei.
Când amestecul s-a înmulţit suficient, adaugi zeama de lămâie. Dacă amestecul îţi pare prea gros, îl poţi subţia cu un pic de apă minerală.
Cureţi ceapa şi o zdrobeşti pe răzătoare. Pui mai întâi jumătate, amesteci bine şi guşti. Dacă e nevoie, după gust, adaugi sau nu şi restul de ceapă.
No comments:
Post a Comment